Bale spreman za München: "Još nismo u finalu, čeka nas teška utakmica"

Foto: Guliver Image/Getty Images

JEDAN od najboljih igrača svijeta i član nemilosrdnog Realovog udarnog trija popularno  nazvanog BBC (Bale-Benzema-Cristiano), Velšanin Gareth Bale pozvao je na totalnu mobilizaciju i na oprez uoči večerašnje uzvratne polufinalne utakmice s Bayernom u Ligi prvaka na Alianz Areni.

Nedavno je Velšanin imao problema s gripom i zaigrao je tek potkraj prve polufinalne utakmice protiv Bayerna te zbog toga i nije pokazao što sve može i kolika je opasnost po protivnika, dok je ligašku utakmicu protiv Osasune u potpunosti propustio. No, za uzvrat protiv Bayerna u Münchenu posve je spreman.
 
"Osjećam se dobro. Nekoliko sam dana trenirao, a nadam se da ću zaigrati i tome se veselim. Zasad je to bila dobra sezona, ali i dalje ima puno posla. Nismo previše razgovarali o utakmici, ali znamo da je ogromna utakmica s velikim ulozima. Spremni smo dati 100% ", rekao je Bale na press-konferenciji uoči utakmice.
 
Real iz prve utakmice u Madridu nosi prednost 1:0, ali Bale upozorava:
 
"Ne osjećam da smo se već kvalificirali u finale. Čeka nas teška utakmica protiv Bayerna, ali veselimo joj se. Volimo napadati, ali znamo se i braniti. Imamo samopouzdanja. U ovakvom se klubu osjeća očekivanje, ali u momčadi vlada sjajna atmosfera. Osvojili smo Kup kralja i sada želimo učiniti isto u Ligi prvaka. Želimo igrati protiv najboljih momčadi i osvajati naslove.''
 
Podsjećamo, Real nikada u najelitnijem klupskom takmičenju nije slavio u Munchenu, a utakmica počinje večeras u 20:45.
 

Pročitajte više