Barcelona predvođena Titom otputovala u Pariz, Messi poručio: Imam dobar osjećaj!

Foto: Barcelona.cat

BARCELONA je u jutarnjim satima otputovala u Pariz, gdje će igrati prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a. Barcina delegacija pojačana je za dva člana; trenerom Titom Vilanovom i Ericom Abidalom.

"PSG ima kvalitetne igrače, a neki od njih su izuzetni i iskusni. Međutim, naša momčad je uigrana i u formi, pa vjerujem da se neće uplašiti. Drago mi je što s nama ide Tito, on je sinonim za normalnost. Sve se vraća na svoje mjesto", rekao je sportski direktor Barce, Andoni Zubizarreta.

Messi: Bit će teško!

Okršaj s PSG-om najavio je i trenutačno najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi:

"Spremni smo za utakmicu u Parizu. Znamo što nas čeka i da će biti izuzetno teško, ali imam dobar osjećaj", rekao je Messi, a s njim se složio Dani Alves:

"Ne garantiram prolazak, ali siguran sam da ćemo dati sve od sebe"

"Protiv Milana smo se vratili u život i pokazali smo što mislimo o svima koji su nas kritizirali. Znamo da moramo nastaviti pobjeđivati i osvajati trofeje. Doduše, nema smisla prognozirati tko će proći u polufinale Lige prvaka. PSG je uložio u svoju momčad, imaju sjajne igrače i bit će nam teško. Ne možemo ništa garantirati, ali vjerujte mi da ćemo dati sve od sebe", poručio je Brazilac.

Inače, utakmicu između PSG-a i Barcelone sudit će Nijemac Wolfgang Stark, a susret je na rasporedu u utorak od 20:45.

,

Pročitajte više