Bavarci poručili: U Barceloni ćemo se boriti do smrti ako treba

Foto: Hina

U SRIJEDU od 20:45 na Camp Nouu Barcelona i Bayern igrat će prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka, a za mnoge bit će to finale prije finala.
 
Unatoč snazi Bavaraca, Barcelona je favorit. Igra na domaćem travnjaku, u strašnoj su formi, a Bayern je poharan ozljedama i istrčat će bez nekoliko važnih igrača.
 
Ipak, dobra vijest za Guardiolu je povratak Roberta Lewandowskog. Unatoč slomljenoj čeljusti Poljak trenira sa zaštitnom maskom i kako stvari stoje bit će spreman za srijedu.
 
Igrači Bayerna znaju kakav pakao ih čeka u Barceloni i svjesni su da moraju biti na maksimalnoj razini ako se misle vratiti u München s realnim šansama za finale.
 
''Znamo što nas tamo čeka i spremni smo. Borit ćemo se do smrti ako treba. Srce nam je veliko, a unatoč tome što znamo koliki je ulog, ne bojimo se. Nemate nikakve izglede protiv njih ako ih se bojite'', rekao je Javi Martinez, povratnik u momčad Bayerna nakon teške ozljede.
 
"Rekao bih da su izgledi podjednaki, 50-50. Barcelona je u odličnoj formi, ali vjerujem u Bayern. Premda priznajem da će biti vrlo teško zaustaviti Messija, Suareza i Neymara", dodao je Martinez.
 
Upravo taj pakleni trojac najveća je snaga Katalonaca i nesumnjivo je da će Jerome Boateng biti u velikim mukama na Camp Nouu u srijedu.
 
''Želimo u finale, tu nema nikakve dvojbe. Kako god prođemo protiv Barcelone, sezona nam još neće biti završena. Trener Guardiola posebno je fokusiran i spremni smo, idemo u Barcelonu po dobar rezultat", izjavio je njemački reprezentativac te je zaključio:
 
"Znamo da će svaki pad koncentracije protiv Barcelone biti kažnjen. Imaju fantastičan napad i naš je zadatak nekako ih zaustaviti.''
 

Pročitajte više