Bilić uoči Arsenala: Bit će teško, ali ne bojimo se nikoga

Foto: Hina

TRENER Bešiktaša Slaven Bilić zbog kazne neće voditi momčad s klupe u susretu protiv Arsenala, no uvjeren je kako njegovi odabranicu mogu izboriti plasman u Ligu prvaka.

"Neće biti lako. Očekujemo tešku fizičku i psihičku borbu, no ne bojimo se nikoga. Dečki se moraju boriti kao jedan, jedino zajedništvom možemo izboriti Ligu prvaka. Možda neću voditi utakmicu s klupe, no moje srce će biti uz njih," kazao je bivši izbornik hrvatske vrste.

Bilić je u prvom susretu u Istanbulu, koji je završio bez golova, isključen zbog prigovora srpskom sucu Miloradu Mazić i suspendiran je na jednu utakmicu.

"Mi smo u prvom susretu pokazali svoju kvalitetu. Pokazali smo da možemo igrati i s najboljima. Rekao sam dečkima da moraju vjerovati u svoje mogućnosti," dodao je Bilić.

Prema posljednjim informacijama Bešiktaš će imati vatrenu podršku na tribinama stadiona Emirates. Na gostujućoj tribini bit će više od 3,000 turskih navijača, a očekuje se kako će i na drugim dijelovima stadiona biti navijača Bešiktaša.

Bešiktaš je posljednji put dohvatio Ligu prvaka prije pet godina, dok Topnici love 17. uzastopni nastup u skupinama elitnog nogometnog natjecanja Starog kontinenta.

Pročitajte više