Brbić i Hajduk ne odustaju: U pravu smo i borit ćemo se do kraja

Foto: HNK HAJDUK

HAJDUK još jednom nije uspio u svojoj upornoj bici s vjetrenjačama, odnosno s pravnim tijelima HNS-a. Komisija za žalbe HNS-a sastala se u utorak u 15 sati i nakon kraćeg vijećanja odbila redom sve žalbe Hajduka na kazne koje je izrekao Krešimir Vlajčević zbog neodigranog derbija na Maksimiru.
 
Hajduku odbijene sve žalbe: Brbiću i društvu ostaju iste kazne za neodigrani derbi
 
Podsjetimo, predsjednik Brbić i četiri člana NO Hajduka: Koceić Bilan, Pavasović Visković, Majić i Hrabar dobili su kaznu zabrane obavljanja funkcije u nogometu u trajanju od jedne godine.
 
Hajduk je tražio izuzeće dvoje članova te Komisije koji su prema tumačenju Splićana u sukobu interesa glede odlučivanja o žalbi Hajduka. U Hajduku smatraju da u toj Komisiji nemaju što tražiti Davor Blašković, koji je dugi niz godina bio jedan od trenera u Dinamu, a sada je u Lokomotivi, te Valentina Koprivnjak, koja je direktorica Osijeka. Ipak, pravni manevri kluba s Poljuda još jednom nisu urodili plodom.
 
Brbić: Nismo ni očekivali drugačiju odluku, to bi bilo čudo
 
Povodom toga nazvali smo predsjednika Hajduka Marina Brbića.
 
''Iskreno, nismo ni očekivali drugačiju odluku. Bilo bi to čudo. Međutim, mi znamo da smo u pravu i borit ćemo se pravnim argumentima do kraja. Koji su nam sljedeći potezi ne mogu još reći. Ova odluka je tek donesena i moramo se savjetovati s našim pravnicima, no ono što je sigurno, mi od borbe nećemo odustati'', Indexu je potvrdio Marin Brbić.
 

Pročitajte više