Brbić i nakon potopa na Kantridi optimističan: "Trudit ćemo se, bit će bolje"

Foto: HNK HAJDUK

S OBZIROM na trenutačnu formu Hajduka i Rijeke i s obzirom na opće stanje i atmosferu u jednoj i drugoj momčadi, pobjeda Rijeke od 4:2 u jučerašnjem 134. jadranskom derbiju i više je nego očekivan rasplet.
 
>Rijeka uzela sve što je Hajduk ponudio i uz hat-trick Kramarića razbila Splićane
 
>Vukas: Nije išlo protiv ovakve Rijeke, nedostajalo nam je sedam igrača
 
Rijeka se pokazala u ozbiljnijem i zrelijem izdanju, s mnogo manje grešaka, dok je sve one poklone Hajdukove obrane znala iskoristiti. Premda Hajduk u jučerašnjem dvoboju nije mogao računati na čak sedam standardnih igrača, šanse Bijelih na Kantridi jučer, koje su bile ionako male, svedene su na puku teoriju, no činjenica je, a to je bilo vidljivo i na utakmicama protiv Istre u Dundalka da Hajduk nema ni igru ni jasan plan kako do te igre doći.
 
Pred Tudorom je sad težak ispit popravljanja atmosfere u momčadi pred gostovanje u Karagandiju u četvrtak. Koliko je to uopće realna misija, vidjet ćemo za tri dana.
 
Marinu Brbiću, predsjedniku uprave Hajduka nakon utakmice nije bilo puno do priče i velikih riječi, što je i razumljivo, no ipak je dao kratku izjavu, bolje rečeno kratki rezime jučerašnjeg debakla Bijelih:
 
''Što da vam kažem nakon ovakve utakmice. Trebamo se skupit, trebamo se stisnut. Nije lako, ali moglo je ostat i 4:3 za Rijeku, da popravimo još više dojam... Drugo poluvrijeme smo se sačuvali, oduprli... Došli smo desetkovani, to je istina i nije to lako, nije svejedno kao kad si kompletan... Bit će bolje. Trudit ćemo se'', šturo je izjavio Brbić.
 

Pročitajte više