Bugari pucaju od samopouzdanja, Dinamo nema šanse: Igramo sjajan nogomet!



NAKON uvjerljive pobjede u prijateljskoj utakmici protiv bukureštanskog Dinama trener Ludogoreca Ivaylo Petev bio je vrlo zadovoljan...

"Bila je ova sjajna partija i vrlo snažna prezentacija mojih igrača. Puno smo napredovali u posljednjih pola godine i nadam se da će se uspon nastaviti. Izgledamo upravo sjajno", rekao je dan nakon utakmice trener bugarske momčadi.

"Ipak, još moramo poraditi na nekim sitnicama ukoliko se želimo kvalitetno suprotstaviti zagrebačkom Dinamu u drugom pretkolu Lige prvaka. Posebice se to odnosi na igru prema naprijed; moramo biti još opasniji", dodao je, istaknuvši kako je zadovoljan rumunjskom prinovom Motijem, međutim kako isti ima još prostora za poboljšanje.

"Naša je prednost što nas smatraju autsajderima"

Prisjetimo se, Moti je po dolasku rekao kako je u Ludogorec došao da igra Ligu prvaka na jesen. Uvjeren je u kvalitetu ove momčadi i smatra da se ista može suprotstaviti Čačićevoj momčadi na pravi način. A nakon dvoboja s Rumunjima oglasio se i dvostruki strijelac u tom dvoboju - napadač Emil Gargorov...

"Pokazali smo koliko smo dobri, a rastemo iz dana u dan. Vjerujem da imamo kvalitete za eliminirati Dinamo iz Lige prvaka. Radi se o kvalitetnom i vrlo iskusnom protivniku, međutim mislim da nas Hrvati podcjenjuju", rekao je Gargorov.

"Što se tiče dvoboja s rumunjskom momčadi, bilo je to zaista dobro. Kontrolirali smo utakmicu od prve do posljednje minute i osjećali se zaista moćno na terenu. Nadam se samo da će se takav trend nastaviti", dodao je.

"Znam da nas svi smatraju autsajderima u Ligu prvaka, ali to je naša prednost. Optimističan sam jer igramo sjajan nogomet. Mogu samo obećati da ćemo se boriti do posljednjeg daha", za kraj će.

U svakom slučaju Dinamo neće imati ni izbliza lagan posao, radi se o daleko najjačem protivniku u ovoj fazi natjecanja otkako se Modri natječu na europskoj pozornici. Ni Neftchi ni Hazar nisu bili ovako kvalitetni i homogeni, a za zagrebački klub, koji je daleko od prave forme, ovo je golemi izazov, čega je svjestan i trener Ante Čačić. Neki će reći, Dinamo nema šanse...

Pročitajte više