Čačić ne odustaje od Srne: Želim da odigra još jednu utakmicu

IZBORNIK Hrvatske Ante Čačić teško se miri s još jednom odbijenicom od strane jednog od najiskusnijih i najpopularnijih reprezentativaca. Darijo Srna najavio je svoj oproštaj od hrvatskog dresa još u rano proljeće, a zatim potvrdio svoju odluku nakon završetka Eura u Francuskoj gdje je odigrao najbolji veliki turnir u karijeri.

Čačić je, nakon što je isto pokušao s Ivicom Olićem koji se povukao zbog Čačićevog ignoriranja, pokušao i Srnu nagovoriti na još barem jedan nastup za Hrvatsku. No, Srna je ovog tjedna odgovorio preko Šahtarove službene stranice i najavio oproštajno pismo.

"Žao mi je što se Srna oprostio od reprezentacije. Mislim da je mogao još dosta dati. Međutim, tako je odlučio, to je njegova odluka i mi je moramo poštivati. Želio bih da još jednom istrči na travnjak s kapetanskom vrpcom oko ruke. Htio bih da odigra oproštajnu utakmicu za Hrvatsku da mu svi skupa stisnemo ruku, zahvalimo na svemu što je dao za reprezentaciju i da mu tada kažemo zbogom", rekao je Čačić za Sportske novosti.

"Darijo mi je jako pomogao kad sam preuzeo reprezentaciju, zahvaljujući njemu brzo sam pohvatao konce. No, odlazi u pravom trenutku", dodao je izbornik.

 

Pročitajte više