Četiri tisuće Turaka stiže u Madrid! Imperator poručio: Želim pobjedu protiv Reala!

Foto: Screenshot; Marca.com, Facebook.com/Galatasaray, Real Madrid

"INVAZIJA Turaka!", pišu španjolski mediji koji pretpostavljaju da će oko četiri tisuće navijača Galatasarayja pohoditi prvoj četvrtfinalnoj utakmici protiv Reala na Santiago Bernabeu.

Trener Galatasarayja, Fatih Terim, poznat je kao turski "special one". Čovjek koji je apsolutni bog nogometa u Turskoj smatra kako njegova momčad ima šanse protiv Real Madrida.



"Čim smo saznali ime protivnika znali smo što nas čeka. Momčad je spremna i igrači su svjesni da ih čeka dvoboj protiv najboljih igrača na svijetu, koje vodi najbolji trener na svijetu. Dobro smo upoznati s našim protivnikom, ali isto tako moram naglasiti da moja momčad nije ništa slabija", rekao je Terim u uvodu.

"Znamo što možemo učiniti i ne želim čuti nikakva opravdanja. Real je vrlo snažna momčad koju predvodi Ronaldo, ali vjerujem da ćemo protiv njih odigrati dvije fantastične utakmice", poručio je Terim.
"Od svojih igrača uvijek sam tražio da nadmaše svoja očekivanja i da uvijek teže prema boljem. Ako postignemo gol, znajte da ću tražiti još jedan i još jedan. Želim se vratiti u Istanbul s pozitivnim rezultatom", za kraj će trener Galatasarayja.

Mourinho: Najviše problema radit će nam Drogba, Sneijder i Burak Yilmaz


S druge strane, Jose Mourinho spremno dočekuje najbolju tursku momčad za koju nastupaju dvojica igrača koje je i sam vodio u Interu, odnosno Chelseaju.

"Sneijder i Drogba su moji veliki prijatelji, ali danas će mi biti protivnici. Drogba je igrač kojem se divim i on će zauvijek ostati  u mom životu. On, Sneijder i Burak Yilmaz mogu igrati u bilo kojem klubu na svijetu. To su fantastični igrači i oni će nam raditi najviše problema", poručio je Mourinho, koji smatra da njegovoj ekipi ne treba posebna motivacija.

"Gledajte, prolazak u polufinale Lige prvaka je dovoljna motivacija za svakog igrača. Jedina stvar koja vas još više može motivirati jest prolazak u finale LP-a. Inače, ne volim pričati o favoritima. Još uvijek je rano za to. Primjerice, Porto nije bio favorit, pa čak ni Inter, ali svejedno sam s njima osvojio trofej", rekao je Mourinho.


Bez Modrića u prvoj postavi

Madridski dnevnik Marca ne očekuje Luku Modrića u prvoj postavi protiv Galatasarayja. Mourinho će navodno susret započeti s Lopezom na golu, a u zadnjoj liniji igrat će Arbeloa, Varane, Ramos i Coentrao. Vezni red je rezerviran za Xabija Alonsa i Khediru, dok će ispred njih biti Di Maria, Özil i Ronaldo. Benzema bi trebao predvoditi napad "kraljeva". S druge strane, Terim će u napadu sasvim sigurno postaviti Yilmaza i Drogbu, dok bi u veznom redu trebali igrati Sneijder, Melo, Inan i Altintop. U obrani će igrati Riera, Nounkeu, Kaya i Eboue, a na vratima će stajati Muslera.

Podsjećamo, utakmica između Reala i Galatasaraya na rasporedu je od 20:45 sati.

Pročitajte više