Cibona u finalu, Aco najavio: Stiže strani kapital

Foto: Hina

CIBONA je u Zadru drugom pobjedom u seriji izborila finale košarkaškog Prvenstva Hrvatske, u kojem čeka Cedevitinu potvrdu prolaza protiv Zagreba.

> Cibona pobjedom u Zadru izborila finale

"Prije svega čestitke igračima Zadra kao i mojim igračima koji su bez obzira na puno problema ove sezone pokazali igru sa puno želje. Normalno da u pojedinim situacijama ta kvailteta nije bila na razini koju bismo svi mi htjeli, ali s obzirom na veliki ulog to je razumljivo", rekao je nakon pobjede trener Cibone Slaven Rimac.

Aco Petrović: Više se ne bojim za Ciboninu budućnost

Uoči utakmice novinarima se obratio i predsjednik Cibone Aco Petrović. Osvrnuo se na sadašnju situaciju u Ciboni te najavio planove za budućnost.

"Sezona je bila iznimno teška, no najteža je godina iza nas. Smanjili smo troškove, ostvarili zacrtane ciljeve i do kolovoza ćemo isplatiti potraživanja za ovu sezonu. Što se prve momčadi tiče, igrači i struka napravili su sve što je kao cilj pred njih postavljeno na početku sezone i na tome im čestitam. Posebno sam ponosan na uspjehe u mlađim kategorijama jer sve su se naše ekipe plasirale na Završne turnire", rekao je Petrović i osvrnuo se na ono što dolazi, a najavio je i strani kapital.

"Što se funkcioniranja od 1. rujna tiče, Uprava samnom na čelu već razgovara sa zagrebačkim privrednim subjektima, a do 15. će lipnja na stolu biti i ponuda stranog kapitala o čijem će prijedlogu odlučivati Upravni odbor. Više se ne bojim za Ciboninu budućnost", rekao je Petrović te dodao: "Na ljeto planiramo riješiti i probleme sa FIBA-om, a istaknuli smo i da nam je želja Košarkaški centar Dražen Petrović do 1. siječnja 2016. vratiti na upravljanje Ciboni".

Pročitajte više