Čop: Hajdukovo sam dite, ali dajem sve za Dinamo! Halilović: Gol je za Mulaomerovića!

Foto: Hina

DINAMO je pobijedio Hajduk s 2:0 u derbiju 27. kolu HNL-a. Modri su bez problema slavili u vrućoj atmosferi uvijek lijepo popunjenog Poljuda i dodatno potvrdili naslov prvaka.

Bivši hajdukovac Duje Čop načeo je bivši klub iz penala u 24. minuti, a točku na i postavio je Alen Halilović na kraju dvoboja. Poljud je posljedni put gledao Alena Halilovića koji odlazi u Barcelonu, a teško da će reprezentacijom Hrvatske dolaziti u Split, ako se nastavi aktualna praksa.

"Presretan sam zbog pogotka i pobjede, čestitam ekipi, treneru i stručnom stožeru! Pokazali smo da smo puno bolji od Hajduka, ne sjećam se da su imali ijednu dobru priliku, a mi smo bili bolji cijelu utakmicu i dobro smo odigrali. Hajduk ima srce, borili su se i svaku utakmicu daju sve od sebe, ali mi smo pokazali da smo moćniji, zabili smo golove na vrijeme i na kraju slavili. Posvećujem svoj pogodak prijatelju Zvonku Pamiću koji je ozlijeđen i nadam se da će se brzo oporaviti"

Dodao je klinac da "tricu" ipak posvećuje Damiru Mulaomeroviću i svojim košarkašima. Mula je najbolji prijatelj njegovog oca, a Halilović je zaljubljenik u Kevina Duranta.

Čop: Hajduku sam dite, ali dajem sve za Dinamo 

"Sretni smo zbog ove bitne pobjede, ali ne želimo nagliti prije nego matematički osiguramo naslov prvaka. Naš je cilj slaviti u svim utakmicama do kraja sezone i nadam se da ćemo uspjeti u tome. Dinamo je dominirao u svim segmentima igre protiv Hajduka i trebali smo pobijediti možda i s većom razlikom", dodaj je strijelac Čop.

"Trener nam je dao samopouzdanje, vidi se u posljednjim utakmicama kako igramo, došli smo na svoje i igramo pravi nogomet. Radili smo od prve minute veliki pritisak jer smo znali da ćemo inače biti u problemu na Poljudu. Ja jesam Hajdukovo ''dite'', ali igram za Dinamo i dajem sve za Dinamo. Što se tiče mojih pogodaka, ne opterećujem se brojkama nego gledam kako ću pomoći momčad. Budući da sam napadač, najbolje mogu pomoći tako da zabijem gol", dodao je u razgovoru i za službenu stranicu kluba nakon utakmice. 
 

Pročitajte više