Courtois ne bi na Stamford Bridge sve dok je tamo Peter Čech

Foto: Gulliver Image/Getty Images

''Užasno puno cijenim Petera Čecha. On je jedan od najboljih golmana na svijetu i smatram da ne bi bilo najmudrije postaviti mene i njega u istu momčad'', rekao je vratar madridskog Atletica Thibaut Courtois dovevši tako u sumnju prelazak nazad u Chelsea o kojem se mjesecima medijski špekulira.
 
Vratar belgijske reprezentacije je već treću sezonu na posudbi u Atleticu iz Chelseaja, no ideja o povratku na Stamford Bridge mu se ne čini kao idealno rješenje.
 
''I Čech i ja smo golmani koji želimo braniti u svakoj utakmici. Nitko ne bi bio sretan da brani samo u FA Cupu ili Liga Cupu. Moja je budućnost trenutno dosta nejasna. Vidjet ćemo možemo li se naći s odgovornima u Chelseaju i pronaći neko zadovoljavajuće rješenje za iduću sezonu'', rekao je sjajni belgijski golman koga u subotu u Lisabonu čeka utakmica života, finale Lige prvaka protiv Reala.
 
''Držim da ćemo igrati onako kako uvijek igramo. Neke momčadi protiv nas se postave defenzivnije, što nama ne odgovara. Tada teže razvijamo svoju igru. Real Madrid će nas sigurno više napadati nego što to radi većina drugih sastava. Morat ćemo se dobro braniti i igrati više na kontranapade'', rekao je Courtois.
 

Pročitajte više