Cristiano Ronaldo: Otkako sam u Realu, suci nas uvijek kradu

Foto: Hina

SVAKA utakmica Reala i vječnog im rivala iz Katalonije  gleda se pod posebnim povećalom, no ova je bila još specifičnija. Uoči nje, Real je skupa s Atleticom bio na čelu ljestvice s čak četiri boda ispred Barcelone i da su nekim slučajem pobijedili, gotovo je sigurno da bi Barcelona ispala iz utrke za naslov. No, ovako je sad sve vraćeno na početak. Mrva trka se nastavlja, a najbolji nogometaš Europe nije izdržao da ne prokomentira jučerašnje suđenje.

Odmah pri izlasku s travnjaka dao je relativno umjerenu izjavu: "Sudac je imao mnogo pogrešaka, bio je vrlo nervozan. No, ne želim ga osuđivati, mnogo je stvari odlučilo", odmah nakon susreta prokomentirao je Cristiano Ronaldo, strijelac jednog pogotka iz jedanaesterca, uz dodatak: "Teško je boriti se uz toliko ljudi koji ne žele da pobijedimo."

Međutim, nešto poslije, vjerojatno kad je pogledao snimku spornih detalja, bio je mnogo direktniji i oštriji:

"Mi smo večeras igrali protiv 12 igrača. I uvijek je to tako. Otkako sam došao u Real nikada nismo mogli računati na sudačku zaštitu“, bijesan je bio Portugalac.

Prešutjevši da penal koji je sudac Undiano Mallenco svirao nakon prekršaja nad njemu i kojeg je on poslije pretvorio u gol za vodstvo 3:2, zapravo uopće nije bio prekršaj za najstrožu kaznu jer je Dani Alves  evidentno srušio Portugalca izvan kaznenog prostora.

No, tako je to, tko gubi ima pravo da se ljuti.

 

Pročitajte više