"Cro Cop i Emelianenko su odmah pristali na meč, to su pravi profesionalci!"

Foto: Fightsite

SJAJNA ruska borilačka organizacija Legend nedavno nam je donijela veličanstveni okršaj Badr Harija i Zabita Samedova, kao i odličan turnir četvorice u lakoj kategoriji po K-1 pravilima, no te večeri glavna zvijezda ipak im je bio Aleksander Emelianenko koji se borio protiv Bob Sappa.

Kao što se i očekivalo, Aleks je to riješio bez ikakvog problema u prvoj rundi, ali već ove jeseni ga u istoj organizaciji očekuje daleko ozbiljniji izazov. Revanš s Mirkom Filipovićem samom svojom inicijalnom najavom izazvala je ogroman interes diljem svijeta.

Najzaslužniji za tu borbu je Ruslan Suleymanov koji je "match-maker" Legend organizacije i nije skrivao svoje zadovoljstvo odrađenim poslom, ali i lakoćom kojom je sve dogovorio.

"S Mirkom smo se dogovorili bez ikakvih problema. Iznimno je ugodno što su tako velike zvijezde vrlo susretljive i što možemo bez ikakvog kompliciranja dogovoriti borbe. Što se tiče Aleksandera, on nas je također jako impresionirao, uopće ne bira svoje protivnike i spreman je prihvatiti meč protiv bilo koga mu ponudimo. Iznimno se radujem njihovom okršaju, radi se o pravim profesionalcima", rekao je Suleymanov.

Emelianenko će prije nastupa protiv Mirka imati još barem jedan meč za odraditi. Početkom srpnja, kao što je Fight Site prije nekoliko dana izvijestio, Aleksander se bori na Pro FC eventu također u Moskvi.

Pročitajte više