Čudo u Belgiji ili 27. poraz zaredom? Cibosi poručili: "Pravo lice još nismo pokazali"

Foto: Hina

KOŠARKA Cibone otputovali su u Belgiju gdje će sutra, u 4. kolu Eurokupa, igrati s Telenet Oostendeom. Zagrebački "Vukovi" su u katastrofalnom crnom nizu od čak 26 europskih poraza zaredom. Tri su upisali ove sezone u skupini Eurokupa, a nakon posljednjeg trener Neven Spahija rekao je da takav pristup više ne može tolerirati. Utakmica u kojoj će imati priliku iznenaditi svijet igra se od 20:30 sati. 

"Čeka nas težak protivnik. O njihovoj kvaliteti dovoljno govori činjenica da su igrali u finalu kvalifikacija za Euroligu. Igraju odličnu košarku. Što se nas tiče, ponovit ću ono što sam rekao pred utakmicu s Partizanom. Moramo odigrati najbolju utakmicu ove sezone. Protiv Partizana je bilo solidno, ne odlično! Sada trebamo odigrati 20 do 30% bolje kako bi konkurirali protivniku", poručio je Neven Spahija.

Kapetan Cibone Marin Rozić naglasio je kako je riječ o jednoj od najkvalitetnijih momčadi u Eurokupu.

"Igraju izuzetno brzo, izuzetno moderno. Posebno su jaki kod kuće tako da smo svjesni da nas čeka teško gostovanje. U Beogradu smo odigrali solidnu utakmicu no svakako moramo bolje. Vjerujem da smo bolja ekipa i treba nam još malo da 'kliknemo'. Pravo lice još nismo pokazali", istaknuo je Rozić.

Pročitajte više