VIDEO Kostelić se oprostio od prijatelja skijaša kojeg je zatrpala lavina u Sloveniji

Foto: Screenshot (Ivica Kostelić/Facebook)

PROSLAVLJENI hrvatski skijaš Ivica Kostelić (44) na svom je Facebooku objavio vijest vezanu za svog prijatelja. Kostelić se oprostio od Luke Vidica koji je tragično preminuo nakon što ga je zatrpala lavina na planinama Kranjske Gore. "Ovo sjećanje posvećeno je Luki Vidicu, prijatelju koji je tragično izgubio život u lavini dok je skijao u planinama rodne Kranjske Gore. 

Kad sam skijao s Lukom, bila je to radost. Bilo bi dovoljno da se samo pogledamo i osjetimo isto uzbuđenje oko istih stvari. Dijeljenje sreće. To sam osjetio kod mnogih svojih prijatelja u planinama. Strast je ono što povezuje sve nas koji volimo planine, uzdiže nas do emocija koje su izvan ljudskog poimanja, povezuje nas na razinu izvan života.

Luka će zauvijek biti jedan od nas jer se radi o duhu koji nosimo u nama. Nosit ćemo taj duh, kao i oni prije nas i oni koji dolaze poslije nas. Moje molitve i sućut idu njegovoj obitelji."

Ovo sjećanje posvećeno je Luki Vidicu, prijatelju koji je tragično izgubio život u lavini dok je skijao u planinama rodne Kranjske Gore. Kad sam skijao s Lukom, bila je to radost. Bilo bi dovoljno da se samo pogledamo i osjetimo isto uzbuđenje oko istih stvari. Dijeljenje sreće. To sam osjetio kod mnogih svojih prijatelja u planinama. Strast je ono što povezuje sve nas koji volimo planine, uzdiže nas do emocija koje su izvan ljudskog poimanja, povezuje nas na razinu izvan života. Luka će zauvijek biti jedan od nas jer se radi o duhu koji nosimo u nama. Nosit ćemo taj duh, kao i oni prije nas i oni koji dolaze poslije nas. Moje molitve i sućut idu njegovoj obitelji🕯️

Posted by Ivica Kostelic on Tuesday, April 30, 2024

Pročitajte više