Španjolci: Modrić se predomislio. Zatražit će sastanak s Perezom nakon Bayerna

Foto: EPA

NAKON što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu. Ovu tvrdnju danas je iznio novinar Eduardo Inda, a potvrdio ju je niz medija specijaliziranih za praćenje kluba iz Madrida kao što su Defensa Central i Managing Madrid. Sličnim informacijama barata i As.

Poznato je od ranije, Modriću na kraju ove sezone istječe ugovor s Realom, a posljednjih mjeseci se dosta spekuliralo o tome da će napustiti klub te o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru. Dinamo ga otvoreno zove da se vrati u Zagreb, traže ga Saudijci i Amerikanci, odvažilo se ponudu poslati čak i slovensko Celje, ali Modrića, čini se, zanima samo Madrid.

Spreman je prihvatiti smanjenu ulogu

Kako pišu španjolski mediji, Modrić se predomislio. Više nema problem s time da ima sekundarnu ulogu. Spreman je biti čovjek koji će ulaziti s klupe i igrati kada je potrebno, a usput mentorirati mlađe nogometaše. Upravo zato je odlučio sjesti s predsjednikom Reala i pronaći formulu za produljenje ugovora.

Podsjetimo, kapetan hrvatske reprezentacije prošle je godine, među ostalima, imao bogate ponude saudijskih klubova, ali je potpisao novi jednogodišnji ugovor i ostao u madridskom klubu. Trener Carlo Ancelotti u aktualnoj sezoni nije ga vidio kao prvotimca, zbog čega se pisalo o Modrićevom nezadovoljstvu i odlasku.

Sakupio je ove sezone 39 nastupa, dva pogotka i šest asistencija, a priče o odlasku i ostanku stalno se mijenjaju. Modrić je 2012. stigao u Real iz Tottenhama za 35 milijuna eura. Isprva je trpio kritike i bio prozivan lošim pojačanjem, no s vremenom je postao madridska legenda. S Realom je osvojio nevjerojatna 23 trofeja te 2018. dobio Zlatnu loptu, priznanje za najboljeg igrača svijeta.

Pročitajte više