Dana otkrio: Dos Santos i Velasquez u Torontu za titulu

UFC on FX 3 možda nije privukao preveliku pažnju MMA fanova s obzirom da se u kavezu nije pojavilo nijedno ime poznatije malo široj publici, no informacija koju je Dana White otkrio nakon priredbe zato je prava mala bomba. Potvrdio je da će u kavez poslati Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza!

Nakon što je na UFC-u 146 Junior bez većih problema obranio po prvi put svoju titulu prvaka u teškoj kategoriji u dvoboju s Frankom Mirom, a Cain Velasquez također se vrlo lako obračunao s Antoniom Big Foot Silvom u jednom od najkrvavijih mečeva u UFC-u u posljednje vrijeme, za fanove nije bilo previše dvojbe. Odmah su krenuli s inicijativom da Dana White kao idućeg izazivača Dos Santosu dovede upravo Velasqueza.

Ovog puta Dana je MMA fanovima ostvario želju i nakon konferencije za medije koje je uslijedila poslije UFC on FX-a 3 otkrio je ovu fantastičnu vijest.

Cain Velasquez bit će idući izazivač Dos Santosa, a njihov dvoboj trebao bi se održati ove jeseni u Kanadi. Da budemo precizniji, lokacija je Toronto, a datum održavanja UFC-a 152 je 22. rujna.

Dana je također najavio i da će se uskoro i formalno realizirati meč između Roryja MacDonalda i BJ Penna koji će također biti održan na toj priredbi. Zasad nisu poznati ostali mogući parovi koji bi se te večeri mogli također naći u kavezu, ali već i ova dva meča sasvim su dovoljna da izazovu euforiju među fanovima.

Podsjetimo, Dos Santos je postao prvakom upravo time što je Velasquezu uzeo pojas u meču koji je održan u studenom prošle godine, a trajao je svega jednu minutu s obzirom da je Cain vrlo brzo završio nokautiran.

Pročitajte više