Danci u šoku: "Željeli smo nokautirati Luiza Adriana"

JORES OKORE, 20-godišnji branič Nordsjaellanda, priznao je da je želio nokautirati Luiza Adriana nakon nesportskog poteza Brazilca na utakmici 5. kola Lige prvaka.

> Sramota u Danskoj: Šahtar slavio na krilima nesportskog gola

> Srna otkriva: Nordsjaellandu smo pustili drugi gol nakon što je Luiz Adriano zabunom zabio

Pri vodstvu Nordsjaellanda od 1:0 nogometaši Šahtara su vratili loptu domaćinima, ali se umiješao Adriano koji je uzeo loptu, zaobišao šokiranog vratara i pogodio praznu mrežu. Na kraju je Šahtar slavio 5:2 i s tri boda napustio šokiranu Dansku.

"Trčao sam pored njega i pitao ga zašto je to napravio i o čemu je razmišljao. Želio sam znati zašto je trčao i radovao se kao da je zabio najnormalniji pogodak. To me zanimalo", opisao je Okore situaciju na travnjaku i dodao:

"Nismo ih udarali jače nakon tog gola. To ne bi bilo lijepo. Nismo im se revanširali iako sam imao veliku želju da nokautiram Adriana nakon tog poteza. Ipak, na terenu postoje neka pravila i moraju se poštovati. Nismo mogli iz glave izbaciti taj njegov gol i zbog toga smo izgubili."

"Nikada nešto slično nisam doživio"

Šokiran je bio i kapetan danske momčadi Nicolai Stokholm.

"Nikada nešto slično nisam doživio. Mnogo pričamo o fair-playu i respektu, a ništa od toga nismo mogli vidjeti na stadionu", rekao je Stokholm.

Lucescu: Žao mi je, Adriano kaže da je to bilo instinktivno 

"Pitao sam svoje nogometaše što se dogodilo, a Adriano mi je odgovorio: To je bilo instinktivno. Vidio sam loptu, driblao i postigao gol", izjavio je trener gostiju Mircea Lucescu i ponudio neuvjerljivo objašnjenje zašto nakon toga nisu pustili gol Dancima.

"Nastala je konfuzija na travnjaku i zbog toga im nismo pustili gol. Žao mi je."

Pročitajte više