Derbi u Puli: Riječani traže sedmu ovosezonsku pobjedu

Foto: HINA

U PONEDJELJAK navečer na rasporedu je posljednja utakmica trećeg kola hrvatske nogometne lige, a u Puli će snage odmjeriti Istra i Rijeka. Nema dvojbe da će trener Riječana Matjaž Kek nakon gostovanja na Farskim otocima odmoriti nekoliko prvotimaca, ali s druge strane u momčad se vračaju Krstanović i Sharbini.

"Krstanović i Samardžić, koji su ostali u Rijeci, vraćaju se u konkurenciju za momčad, a što se svega ostaloga tiče vidjet ćemo kakva će biti situacija nakon posljednjeg treninga. Desetak igrača koji su igrali na Farskim otocima su imali tek regeneraciju, tako da će im ovo biti jedini pravi trening", najavio je Kek.

Inače, igrači Rijeke vrlo su optimistični uoči novog izazova. Kako i ne bi bili, kada je Rijeka na najbolji mogući način otvorila novu sezonu, od osvajanja Superkupa, preko rasturačine Bijelih na Kantridi do vrlo izglednog plasmana u play-offa Europa lige. Ipak, svjesni su da su Puljani ozbiljan protivnik.

"Neporaženi su se Puljani vratili dvaput iz Splita. Oba puta, protiv Hajduka i Splita, vraćali su se iz negativnog rezultata. Dokaz kvalitete. I dobrog rada trenera Igora Pamića. Svake godine promijeni pet, šest igrača, a stvori odličnu ekipu. Ali, mi smo Rijeka. Idemo na pobjedu. Sedmu ove sezone", rekao je Brezovec

"Gledao sam njihovu utakmicu protiv Hajduka i mogu reći da neće biti lako u Puli. Nećemo tako lako pobijediti. Sigurno ćemo dati sve od sebe, stati kako treba na terenu i pokazati što znamo. Trebaju nam bodovi da ostanemo na vrhu", dodao je Jahović.
 

Pročitajte više