Dinamo odradio trening u Sofiji i ostao bez Sandomierskog: "Spremni smo za Ludogorec"

Foto: GNK Dinamo/Facebook

DINAMO je s pet sati zakašnjenja stigao u Sofiju, gdje ga u četvrtak očekuje dvoboj protiv Ludogoreca u 2. kolu Europa lige. Modri su nakon kratkog predaha od putovanja odradili trening na kojem je stradao vratar Grzegorz Sandomierski, koji je ozlijedio koljeno desne noge i sigurno neće konkurirati za dvoboj protiv Ludogoreca.

"Prilikom ispucavanja lopte osjetio je bol u koljenu i po prvom pregledu se čini kako se radi o ozljedi meniska, a u Zagrebu ćemo napraviti detaljnije pretrage", rekao je nakon treninga klupski liječnik Ivica Smodek, a prenosi službena stranica kluba.

Ivanković: Bit će teško, ali svi znamo po što smo došli u Bugarsku

Branko Ivanković ima dobar osjećaj.

"Ludogorec je pobjedama protiv Partizana i PSV-a pokazao o kakvoj je ekipi riječ, ali zna se po što smo došli u Bugarsku i vjerujte mi da ćemo dati sve od sebe kako bismo ostvarili taj cilj", naglasio je Ivanković.

"Očekujem agresivan pristup, znamo da će biti teško, ali imam dobar osjećaj. Kao pred onu utakmicu protiv Ajaxa", nasmijano će trener Dinama, koji je vodio Modre te davne 2007. godine kada su Luka Modrić i Mario Mandžukić srušili Ajax na Amsterdam Areni.

Pivarić: Sve ovisi o nama


S druge strane, Pivarić je najavio dvoboj protiv neugodnog bugarskog kluba.

"Šef je sve rekao, spremni smo. U svlačionici vlada odlična atmosfera i vjerujemo da možemo pobijediti Ludogorec. Sve ovisi o nama", rekao je Pivarić, koji se osvrnuo na loše predstave Modrih u posljednjih nekoliko utakmica.

"Ne igramo dobro, ali nakon kiše uvijek dolazi sunce".

Podsjećamo, utakmica između Dinama i Ludogoreca na rasporedu je u četvrtak u 21 sat.

Pročitajte više