Dinamovci razočarani: "Nismo odigrali na razini koja se od nas očekuje"

Foto: Hina

GOLOM Joea Šimunića Dinamo je pobijedio Hrvatski dragovoljac u 22. kolu HNL-a. Unatoč osvojenim bodovima "Modri" su razočarani.

> Mamić zaprijetio "zvijezdama": Ovako više ne ide, ako treba igrat ću i s juniorima

"Nismo igrali na razini koja se očekuje od Dinama, ali kada se podvuče crta bitna su tri boda. Znamo da nismo bili pravi, imali smo stvarno puno prilika, ali očito je nedostajalo je koncentracije u završnici. Ponekad se u ovakvim utakmicama to zna osvetiti na kraju, no danas nama nije", rekao je Zvonko Pamić poslije utakmice.

Jerko Leko žali što Dinamo ranije nije riješio dvoboj.

"Upisali smo pobjedu, ali znamo da nismo odigrali utakmicu na našoj razini. Kontre? Da, za prvenstvenu utakmicu smo stvarno imali dosta kontri koje smo mogli bolje završiti i riješiti utakmicu prije kraja."

U momčad se nakon duže pauze vratio Marcelo Brozović.

"Dobili smo utakmicu, osvojili tri boda i to je ono što ćemo pamtiti iz ove utakmice. Nismo igrali kako Dinamo treba igrati, ali vjerujem da ćemo već za par dana biti bolji. Drago mi je što sam se vratio nakon duge pauze, a naravno da nisam na razini i trebat će mi par tjedana kako bi došao u formu", rekao je Brozović za službenu stranicu Dinama.

Pročitajte više