Dinamovci složni: Ovakva atmosfera nam treba

Foto: Hina

DINAMO je remijem s Hajdukom (1:1) otvorio novu sezonu, a nogometaši hrvatskog prvaka nakon dugo vremena oduševljeni su atmosferom na Maksimiru. 
 

Krznar: Nisam nezadovoljan bodom

Burić nakon remija s Dinamom: Uopće nisam sretan

Scene kakve se dugo nisu vidjele: Tisuće navijača u centru Zagreba klicalo Dinamu

Nezapamćen interes za derbi: Navijači došli i iz Srbije i Slovenije

> Ni sukob zaraćenih frakcija BBB-a nije pokvario praznik nogometa na Maksimiru

> Nogomet se vratio na Maksimir: Hajduk zaustavio Dinamo

 
Bad Blue Boysi su se, nakon određivanja pritvora za braću Mamić, vratili na sjevernu tribinu i napravili sjajnu atmosferu.
 
"Atmosfera je bila sjajna, to je ono što želimo i trebamo. Hvala svim navijačima, nastavit ćemo igrati za njih", poručio je Eduardo, vratar Dinama kojeg je matirao Mijo Caktaš.
 
"Žao mi je što smo prvi primili pogodak pa smo morali loviti rezultat. Nije lako jer se momčadi na Maksimiru uvijek brane, mi smo pokušavali konstantno, ali na kraju mislim da je remi i podjela bodova realan rezultat."
 
Pinto: Ne trebamo biti nesretni, ali ne možemo niti biti zadovoljni
 
Slično razmišlja i desni bočni Dinama Ivo Pinto.
 
"Atmosfera je na Maksimiru bila nevjerojatna, navijači su bili sjajni. Hvala svima koji su došli na derbi. Mislim da ne trebamo biti nesretni, ali s druge strane ne možemo biti zadovoljni. Imali smo dobre prilike i akcije, ali naravno da možemo igrati bolje. Ipak, za prvu utakmicu sezone mislim da je bila dobra utakmica. Na kraju, sve je bilo dobro, posebno atmosfera."
 
Ademi nezadovoljan bodom, Rog oduševljen atmosferom na debiju
 
Remijem sa Splićanima je nezadovoljan Arijan Ademi.
 
"Nezadovoljan sam... Što reći... Hajduk je prvi stigao do gola i možemo biti sretni što je tako završilo. Imali smo neka pogrešna dodavanja i bili smo dosta spori. Svakako je pozitivna stvar toliki broj navijača, žao mi je samo što im nismo poklonili sva tri boda."
 
Za Dinamo je pred 25 tisuća gledatelja debitirao Marko Rog, koji je ovog ljeta stigao iz Splita u rekordnom HNL transferu.
 
"Bilo je fantastično i sretan sam što sam dobio priliku debitirati na Maksimiru u derbiju. Bilo je lijepo osjetiti ovakvu atmosferu na Maksimiru. Nadam se da će se ovako i nastaviti."
 
 
 

OVO JE DERBI!

Posted by Index Sport on 12. Juli 2015

Pročitajte više