Dos Santos: Mogu nokautirati Klička!

JUNIOR DOS SANTOS kotira kao jedan od najboljih boksača u teškoj kategoriji UFC-a, a on je uvjeren da bi to mogao potvrditi i u eventualnom meču protiv Vladimira Klička!

Aktualni vlasnik titule prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, Junior dos Santos, tek je dva puta u svojoj MMA karijeri uspio slaviti zahvatom, a jednako toliko pobjeda dohvatio je zahvaljujući sudačkim odlukama. Preostalih 11 od ukupno 15 pobjeda ostvario je nokautom, a većina je zahvaljujući ručnoj tehnici.

Sjajni Brazilac uvjeren je da bi mogao pobijediti također Vladimira Klička i to nokautom! "Mogu ga pobijediti. Možda ne lako, ali vjerujem da bih ga mogao i nokautirati. Gledao sam dosta Vladimirovih mečeva i uočio sam mnogo rupa", otkrio je Junior.

"Braća Kličko su sjajni borci. Volim ih gledati, pogotovo Vladimira, iako su malo dosadni. Oni su veliki taktičari, oni ne ulaze u borbu, uvijek pažljivo taktiziraju, nije im bitna pobjeda nokautom. Vrijeme boraca poput Mikea Tysona u boksu je očito prošlo", smatra Dos Santos.

U razgovoru za CNN Junior se još jednom osvrnuo na Alistaira Overeema, koji će mu u slučaju vlastite pobjede nad Cainom Velasquezom vjerojatno biti idući protivnik. "On ne zaslužuje priliku za titulu, pao je na doping testu i to je vrlo loše. No, bez obzira na to ja želim meč s njime, uživao bih u tome!"

Pročitajte više