Doznajemo: Zapeli pregovori s Juventusom, Mišković i tata Kramarić traže 10 milijuna eura

Foto: Hina

DAMIR MIŠKOVIĆ nije u Rijeku iz Nigerije stigao samo zbog predstave sa Standardom. Predsjednik Rijeke intenzivno radi na transferu jednog od najplodnijih europskih napadača ovog momenta. Na Kantridi je zbog Andreja Kramarića vrlo prometno cijele sezone. 

Juventus je čvrsto zagrizao, ali Mišković i otac Joža Kramarić ne popuštaju. Pregovori s Juventusom nisu tajna, Mišković otvoreno govori o sastancima s Talijanima. No, daleko su od istine tvrdnje da je taj posao blizu realizacije.

Kramarića i Juventus neće spojiti dobri odnosi gazde Volpija s Torinom, niti će od pomoći biti sporazum o suradnji koji veže Rijeku i Juventus. Ovdje se ne radi o doškolovanju na kakvo je s Kantride otišao primjerice mladi vratar Simon Sluga, već se traži cifra od deset milijuna eura! 

Gazda Rijeke i gazda u obitelji Kramarić, otac Joža, na istoj su valnoj duljini i za Andreja traže vrlo konkretnu cifru. Mišković je više puta jasno naznačio da razmišlja u istom smjeru kao i Kramarići. Ne zanima ih aktivacija klauzule u ugovoru koji Andreju istječe ovog ljeta, što je detalj koji potenciraju većinom oni koji se žele uplesti u posao. Klauzula je za pregovore potpuno nebitna, jer jer svima u interesu da bude takva. Osim, jasno, kupcu, u ovom slučaju Juventusu, koji je još uvijek daleko od ideje da ponudu stavi na papir.

Doznajemo iz krugova usko vezanih uz ovaj posao, da se o njegovoj realizaciji uopće ozbiljnije ne govori. Jasno je da se tržišne okolnosti za trenutak mogu promijeniti, no trenutno su Kramarić, Mišković i Juventus odradili tek prvu rundu. Andrej se u međuvremenu samo smješka, iznuđuje penale i zabija pred Juventusovim skautima. 

Brozović daleko od Milana 

Neozbiljna je, uzgred rečeno, i vijest koja stiže s talijanskih portala, a spominje ponudu Milana za Marcela Brozovića tešku čak osam milijuna eura. Dinamov reprezentativac u planovima Milana za sada je samo u domeni praćenja. S ovakvom cifrom Dinamo bi mogli iznenaditi tek klubovi iz Engleske. 

Pročitajte više