Drugi dan Wimbledona: Na teren izlaze Čilić, Karlović, Dodig i Lučić



ČETVERO hrvatskih tenisača, Marin Čilić, Ivo Karlović, Ivan Dodig i Mirjana Lučić danas će izaći pred publiku All England Cluba, u mečevima prvog kola trećeg Grand Slam turnira godine.

Treći meč po redu nakon 12.30 sati po hrvatskom vremenu igrat će Mirjana Lučić i Ruskinja Aleksandra Panova. Nakon njih na teren će Marin Čilić, 16. nositelj muškog ždrijeba, i Nijemac Cedrik-Marcel Stebe, dok će na terenu broj sedam treći meč nakon 12.30h igrati Ivan Dodig i Čeh Lukaš Rosol. Na terenu 19. Ivo Karlović će igrati posljednji, četvrti meč protiv Izraelca Dudija Sele.

Na središnjem terenu program će započeti u 14 sati mečom braniteljice naslova, Čehinje Petre Kvitove i Uzbekistanke Akgul Amanmuradove, nakon čega će uslijediti dvoboji Nadal - Belucci te Murray - Davidenko

Inače, danas će se nastaviti mečevi koji su u ponedjeljak prekinuti zbog mraka; riječ je o šest susreta, od kojih je najzanimljiviji onaj Španjolca Nicolasa Almagra i Belgijca Oliviera Rochusa. Favorizirani Španjolac, inače 12. nositelj, u petom setu ima 2:2.

Scotland Yard "tvita" o svojim dnevnim aktivnostima u Wimbledonu!

Inače, revnosna londonska policija prvi je put u povijesti odlučila javnost o svojim djelovanjima informirati putem društvenih internetskih zajednica.

Ažuriranja zasad nepoznate dinamike informirat će o gužvama unutar kompleksa, opasnosti od džeparoša i preprodavača ulaznica te općenito prevenciji od kriminala i mnogim drugim sigurnosnim aspektima.

Broj policijskih službenika na raznoraznim zadacima ove se godine u Wimbledonu drastično povećao jer treći Grand Slam sezone Scotland Yard koristi kao vježbeni poligon za predstojeće Olimpijske igre.

Pročitajte više