Eduardo: Spreman sam, znam kakav je osjećaj zabiti na Marakani

Foto: Ronald Goršić / Cropix

EDUARDO DA SILVA i Ognjen Vukojević najavili su dvoboj sa Srbijom na Marakani.

"Odigrao sam dosta utakmica u posljednje vrijeme i fizički sam jako dobro. Nadam se minutaži, ali svako se bori za svoje mjesto u sastavu, a izbornik će odlučiti tko će igrati", rekao je Dudu.

"Znam li kako je zabiti Srbiji? Da, dao sam gol u dresu mlade reprezentacije na Marakani. Bio je dobar osjećaj, iako smo izgubili", dodao je.

"Što se tiče atmosfere, ona je reprezentativnom kampu zaista odlična, iako moram priznati da već pomalo osjećamo tenzije uoči ove važne utakmice", završio je.

Oggi: Srbija je jača no u Zagrebu

Riječ je potom uzeo veznjak kijevskog Dinama.

"Treba biti oprezan, Srbija je sada jača, s Matićem su dobili na kvaliteti, a i inače su jači u odnosu na dvoboj iz Zagreba."

"Zvižduci na Marakani? Kad krene utakmica, jedino je važno što se događa na terenu, a ne zvižduci. Sigurno će zbog publike pokušati napasti u prvih 20-tak minuta i zabiti", nastavio je.

"Respektiramo ih, ali znamo da i nama i njima treba pobjeda. Očekujem čvrstu i tvrdu utakmicu, igrat će dva jako kvalitetna protivnika. Sigurno neće biti dosadno. Nadam se da će se nakon utakmice pisati o našoj dobroj igri i pobjedi", dodao je.

Za kraj je priznao kako reprezentativci još sanjaju o prvom mjestu...

"Naravno da sanjamo o prvom mjestu, međutim najvažnije je da pobijedimo u Beogradu. Ako to prođemo, otvaraju nam se šanse za prvo mjesto. Kad su velike utakmice u pitanju i kad je najteže, mi smo najbolji", za kraj će.
 

Pročitajte više