Edwards zadovoljan novim paketom Forward Racinga

Fofo: Gp1.hr/ Team Media

UOČI nastupa na domaćoj utrci u Teksasu, iskusni MotoGP veteran Colin Edwards najavljuje bolji nastup za NGM Mobile Forward Racing.

Nakon razočaravajućih rezultata u prošlogodišnjoj sezoni i lutanju u razvoju Forwardovog CRT paketa, Edwards je u 2013. krenuo s konkuretnijim paketom FTR – Kawasaki. Iako nije završio prvu utrku u Dohi, popularni Texas Tornado očekuje bolji nastup pred domaćom publikom u Austinu.
"Pred nama je jako puno posla, a dodatni je problem što nemamo mnogo vremena. Što se tiče paketa, kombinacija FTR šasije i Kawasakijevog motora zasad funkcionira odlično. Sada moramo shvatiti kako podesiti elektroniku za mirniju isporuku snage."

"Potencijal ovog paketa je nekoliko puta bolji od onog što smo imali prošle godine. Na kraju dana je ipak najvažnije osjetiti promjenu postavku i to je znak da napredujemo u pravom smjeru. Prošle godine nije bilo tako, pa je u svakom slučaju puno ljepše voziti motocikl koji reagira na promjene."

"Čini se da se krećemo u pravom smjeru, a to se odnosi i na neke dogovore za iduću sezonu. Puno smo konkurentniji, bolje se snalazim na novom motociklu i jedva čekam novu priliku za pritiskanje do granica."

Pročitajte više