Pogledajte novi gol Gvardiola za Manchester City

Screenshot: X

JOŠKO GVARDIOL (22) je ponovno zabio gol za Manchester City. Hrvatski stoper bio je precizan u 32. minuti na gostovanju Manchester Cityja kod Nottingham Foresta u susretu 35. kola engleske Premier lige. Kod kornera je sjajno pročitao let lopte i iznenadio stopere domaće momčadi pa matirao nemoćnog golmana. Pogodak pogledajte OVDJE. Do kraja je pao još jedan pogodak, a postigao ga je Erling Haaland u 71. minuti za konačnih 2:0.

Grafike: Sofascore

Podsjetimo, Gvardiol je nedavno zabio dvije golčine za City, jednu Lutonu u Premier ligi i jednu Real Madridu u Ligi prvaka. Oba puta je zabio na sličan način, desnom, slabijom nogom. "Deja vu gol. Ponosan sam na izvedbu cijele momčadi", napisao je na društvenim mrežama nakon gola protiv Lutona. 

Sve je oduševio

Gvardiola je nakon gola Lutonu nahvalio i stručni komentator BBC-ja Garth Crooks, nekadašnji igrač Stoke Cityja, Tottenhama, a kraće vrijeme i Manchester Uniteda. Uvrstio ga je u svoju idealnu momčad prošlog premierligaškog kola i istaknuo:

"Svoj prvi gol za Manchester City postigao je na Bernabeuu u četvrtfinalu Lige prvaka, a onda četiri dana kasnije zabio i Luton Townu. Oba gola bila su sjajna, s time da je veći značaj imao gol postignut u Madridu. Impresivno je kako se hrvatski reprezentativac neprimjetno uklopio u sastav Cityja i kako povećava opcije Cityja otkako je u njemu."

Gvardiol je u City stigao u ljeto prošle godine u transferu vrijednom 90 milijuna eura. Ukupno je za Pepov sastav nastupio u 35 utakmica, uz učinak od tri gola i dvije asistencije.

Pročitajte više