Enrique: Idući korak, prvaci Europe!

Foto: Hina

BARCELONA je u finalu Lige prvaka. Katalonski div izgubio je u uzvratu u Münchenu 3:2, ali zahvaljujući prvoj utakmici Barca je prošla dalje i sada čeka bolje iz drugog polufinalnog okršaja između Reala i Juventusa.

> Pirova pobjeda: Trojica genijalaca odvela Barcelonu u finale Lige prvaka

> Rakitić 16. Hrvat u finalu Lige prvaka

> Guardiola: Želim Barci da osvoji LP

> Tuga u Njemačkoj: Bayernu je ostala samo Bundesliga

Luis Enrique na korak je da u svom prvom mandatu na klupi Barcelone osvoji naslov prvaka Španjolske, Kup kralja i naslov prvaka Europe.

"Presretan sam! Moji igrači su bili sjajni. Moram im čestitati, bez obzira na poraz", rekao je uzbuđeni Enrique, kojem je svejedno s kim će igrati u finalu.

"Vidjet ćemo u srijedu, neka bolji pobijedi", rekao je.

Cilj je jasan. Barcelona želi naslov prvaka Europe.

"Samo jedna pobjeda dijeli nas od osvajanja jednog od tri natjecanja u kojem konkuriramo za naslov prvaka. Tako da je naša iduća misija osvajanje naslova prvaka Europe", poručio je Enrique.

Iniesta: Želimo osvojiti titulu prvaka

Andres Iniesta čestitao je Bavarcima na žestokom otporu.

"Za razliku od prve utakmice, vidi se da su napredovali. Bez obzira na poraz, moramo biti sretni jer smo u finalu Lige prvaka. Međutim, naš cilj nije samo finale, mi želimo osvojiti titulu prvaka. Dat ćemo sve od sebe da to i ostvarimo", poručio je Iniesta.

Hoće li im na tom putu stajati Juventus ili možda Real, doznat ćemo u srijedu kada je na rasporedu druga uzvratna utakmica koja počinje u 20:45 sati. Finale u Berlinu rezervirano je 6. lipnja.

Pročitajte više