Federer se mučio protiv Lua, Đokoviću za treće kolo trebale 54 minute

U TREĆE kolo Mastersa u Šangaju plasirala su se trojica najboljih svjetskih tenisača Roger Federer, Novak Đoković i Andy Murray.

Florian Mayer predao je prije početka meča Murrayu, dok se Federer morao dobro namučiti da izbaci Yen-Hsen Lua. Slavio je sa 6:3, 7:5. U sljedećem kolu Federer će igrati protiv sunarodnjaka Stanislasa Wawrinke koji je pobijedio Denisa Istomina u tri seta.

Đoković je za manje od sat vremena razbio Grigora Dimitrova 6:3, 6:2. Aleksandr Dolgopolov bit će suparnik Murrayu. Ukrajinac je pobijedio Gillesa Simona 6:3, 6:4. Najveće iznenađenje priredio je 34-godišnji Radek Štepanek. Pobijedio je s dva puta po 6:4 Richarda Gasqueta. U treće kolo prošao je i Jo-Wilfried Tsonga koji je sa 7:6(7), 7:5 pobijedio sunarodnjaka Benoita Pairea.

Marcos Baghdatis i Miloš Raonić odigrali su najduži meč dana. Slavio je Cipranin nakon dva sata i 40 minuta igre sa 7:6(4), 6:7(5), 7:6(3). Kei Nishikori, koji je prošlog tjedan u finalu Tokija pobijedio Raonića, ispao je od Sama Querreya sa 2:6, 6:1, 6:4.

Pročitajte više