Guardiola: Barcelona je moj dom

Foto: Hina

PEP GUARDIOLA vraća se kući, ali kao trener protivničkog Bayerna. Neymar, Messi, Suarez, Rakitić... ovo su igrači koji će pokušati zaustaviti njegov bavarski stroj, a španjolski stručnjak odmah je upozorio svoje igrače:

"Ako ponovimo iste greške kao protiv Porta, gotovi smo. Barcelona ide dalje", rekao je Pep, koji je bio vidno uzbuđen jer se vraća na mjesto gdje je započeo trenersku karijeru

> Enrique dočekuje starog prijatelja Guardiolu: Bit će to poseban dvoboj

> Bitka za Berlin: Pepov Bayern na Barcelonu, Real protiv Juventusa!

> Bavarci zadovoljni ždrijebom: Imamo pozitivna iskustva s Barcelonom

"Barcelona je velika momčad i mi ćemo napraviti detaljnu analizu. Moramo dobro pripremiti momčad za ono što nas čeka. U polufinalu nema lakih protivnika, to je svima jasno. Barcelona je jedna od najboljih ekipa na svijetu, nemam niti jednu ružnu riječ o njima. To su moji prijatelji, puno sam osvojio s njima", rekao je emotivni Guardiola.

"Bit će to posebna utakmica, Barcelona je moj dom... ne bih više ništa komentirao", rekao je Guardiola.

Alcantara o sudaru s bratom: Presretan sam što ću se vratiti na Camp Nou

Utakmica s Barcelonom neće biti samo posebna za Guardiolu. Thiago Alcantara bi mogao zaigrati protiv svog brata Rafinhe.

"Presretan sam što ću se vratiti na Camo Nou. Budite uvjereni da ćemo biti fokusirani samo na utakmicu. Naš je cilj da dođemo do Berlina i da tamo osvojimo naslov prvaka", poručio je veznjak Bayerna.

Pročitajte više