Hajduk s dva gola Vlašića preokretom svladao porečkog četvrtoligaša

Foto: Hajduk.hr

HAJDUK je odigrao drugu prijateljsku utakmicu na istarskom dijelu priprema. Bijeli su u Poreču pred oko tisuću gledatelja na SRC Veli Jože odmjerili snage s domaćim četvrtoligašem Jadranom i na kraju slavili rezultatom 3:1.
 
Splićani danas nisu koristili usluge nekih igrača koji su zadobili lakše ozljede, nije bilo Milevskog, Gotala, Maglice, Mezge, Balića i Nižića, a Tudor je odlučio odmoriti i vratara Lovru Kalinića.
 
Dva pogotka u dvije minute
 
Jadran je susret otvorio prekrasnim pogotkom Davida Dujanića, koji je s 15 metara pogodio sam gornji kut gola.
 
Bila je tada 19. minuta, a samo minutu potom Hajduk je izjednačio. Vlašić je zabio pogodak snažnim udarcem s nekih 18 metara.
 
Vasilj junak nastavka susreta
 
Do kraja prvog dijela nije bilo promjena, a u 55. su gosti poveli. Vlašić je smireno realizirao kazneni udarac, nakon što je prekršajem zaustavljen Vasilj.
 
U 86. je konačnih 3:1 postavio baš ranije spomenuti Ivan Anton-Vasilj, pogodio je s 13 metara iskosa u suprotni kut nakon što mu je lijepo asistirao Josip Bašić.
 

 
Jadran Poreč: Petrušić, Banić, Krizmanić, Fabijančić, Đurić, Tomić, Belička, Dujanić, Šendula, Sumić, Kastrati
 
Hajduk (1. poluvrijeme): Ranilović - Maloča (c), Bradarić, Milović - Vršajević, Sušić, Vuković, Caktaš, Kouassi - Vlašić, Maloku
 
Hajduk (2. poluvrijeme): Grbić, Mikanović (c), Domej, Vuković, Z. Milić, Vasilj, J. Bašić, Juranović, T. Bašić, Pejić, Vlašić

Pročitajte više