Hajdukovci stižu kod Šukera 11. ožujka "boriti se za svoj klub"

Foto: Hina. Hajduk.hr; Montaža: Index

HAJDUK je danas objavio da je prihvatio poziv za sastanak upućen od strane predsjednika HNS-a Davora Šukera, te da će se na sastanku u Zagrebu "boriti za svoj klub".
 
"Nismo zadovoljni stanjem u hrvatskom nogometu niti se možemo pomiriti sa neadekvatnim tretmanom koji HNS ima prema Hajduku", poručila je predsjednica Nadzornog odbora Hajduka Branka Ramljak za službenu stranicu splitskog kluba.
 
"Već duže vrijeme tražimo rješenja koja će pomoći da se promijene odnosi i uvjeti u kojima danas egzistira hrvatski nogomet. Ako je jedan od koraka prema tom cilju sastanak sa čelništvom HNS-a, mi kao predstavnici Hajduka imamo obvezu i dužnost prihvatiti taj poziv za razgovorom u kojem ćemo zastupati i boriti se za interese Hajduka. Nemamo pravo trenutne pa ponekad čak i nepremostive razlike i neslaganja pretpostavljati dugoročnim i višim sportskim i klupskim ciljevima", rekla je Ramljak i dodala:
 
"Naš glavni cilj je da Hajduk mora biti apsolutno ravnopravan partner u svemu što predstavlja hrvatski nogomet. Od prvog dana Hajduk je bio spreman na dijalog i na tome ćemo inzistirati i dalje uporno tražeći najbolja rješenja koja će biti u interesu Hajduka, ali i cjelokupnog hrvatskog nogometa."
 
Sastanak čelnika HNS-a i Hajduka održat će se 11. ožujka, a neslužbeno saznajemo da će na njemu biti i predsjednik splitskog kluba Marin Brbić, kojeg je upravo HNS zbog neodigravanja derbija suspendirao na godinu dana.
 
 
 

Pročitajte više