Hoćete li i dalje vikati HNS pederi?

Foto: Index

POSLJEDNJA utakmica sezone, posljednji od šest derbija Dinama i Hajduka nije odigran do kraja. Razlog? Vrijeđanje HNS-a i Zdravka Mamića.

Nakon nekoliko upozorenja riječki sudac Bebek odlučio je prekinuti utakmicu jer su Bad Blue Boysi i Torcida zajedno vrijeđali čelne ljude hrvatskog nogometa.

Time je Bebek odradio naredbe HNS-a koji pokušava iskorijeniti skandiranje protiv samog sebe i Zdravka Mamića na utakmicama HNL-a.

HNS je sucima naredio da prekidaju utakmice posljednja tri kola HNL-a i finala Kupa ako navijači nezadovoljstvo budu iskazivali "vrijeđanjem bilo koga na rasnoj, nacionalnoj, homofobnoj ili drugoj diskriminatornoj osnovi"

Što dalje? Vjerojatno će HNS na kraju i ukinuti ovu odluku kao nekad vaučere, kada je Zdravko Mamić pokazao da je jači od vlasti i policije. Do tada će demonstrirati silu i djelovati "odgojno".

Što mislite o ovom potezu, jeste li skloni ovakvim odgojnim metodama, ili smatrate da zbog vica nema smisla prekidati utakmice? Hoćete li i dalje vikati HNS pederi, ili vam je HNS uspio objasniti da je to homofobija?  Kako tumačite objašnjenje Davora Šukera koji bi od HNL-a napravio Premiership? 

Ostavite nam svoj komentar na našoj Facebook stranici, želimo čuti glas onih koji su bili na utakmici, kakav je njihov dojam. Neke od vaših stavova ćemo kao i uvijek objaviti.

 

Pročitajte više