Hristov: Nadam se da će me navijači Rijeke voljeti kao Ivanova

Foto: Screenshot/NK Rijeka

VENTSISLAV HRISTOV bugarsko je pojačanje Rijeke u ovom prijelaznom Roku. Reprezentativni napadač došao je pomoći popuniti rupu nastalu odlaskom Andreja Kramarića s Kantride.
 
"Prvi dojmovi o Rijeci su dobri. Sve mi se čini na visoko profesionalnoj razini što me jako raduje i jedva čekam da se stavim na raspolaganje treneru i počnem trenirati s ostatkom momčadi", rekao je nakon prvog boravka u Rijeci, a momčadi se u Španjolskoj nije priključio zbog ozljede.
 
"Imam mali problem s ozljedom, ali idem na terapiju i vjerujem da ću vrlo brzo biti spreman za sve napore", objasnio je 26-godišnjak koji će u idućim danima boraviti u Varaždinu na terapiji.
 
"Informirao sam se o klubu i gradu prije nego sam došao ovdje pa znam da je moj sunarodnjak Georgi Ivanov igrao za Rijeku. Nisam znao da su navijači u Rijeci toliko voljeli Ivanova, ali nadam se da ću nastaviti na njegovom tragu i da će me navijači cijeniti kao što su i njega", nastavio je o očekivanjima u Rijeci.
 
"Znam da je Rijeka jedan od boljih hrvatskih klubova, da je posljednjih godina dosta napredovala i da postiže uspjehe u domaćem prvenstvu i Europi, a ja vjerujem da ću se uklopiti i pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve", zaključio je.

Pročitajte više