I CIGANO SE NAKLONIO STIPI "Ako već ja nisam prvak, sretan sam što je to Stipe"

Foto: Screenshot

 

JUNIOR DOS SANTOS nije se uspio vratiti na UFC tron šest godina nakon što je prvi put osvojio pojas prvaka teške kategorije. U velikom revanšu Stipe Miočić je nokautirao Brazilca u prvoj rundi na UFC 211 u Dallasu i tako obranio titulu drugi put u karijeri.

Miočić je četvrtim nokautom četvrti put zaredom završio borbu u prvoj rundi, a na impresivnoj pobjedi na kraju mu je zapljeskao i sam Dos Santos.

"Stipe je odradio sjajnu borbu. Nisam napravio nikakvu pogrešku. On je bio odličan. Tužan sam, naravno. Volio bih opet postati prvak. Ali ako već ja nisam prvak, sretan sam što je to Stipe", rekao je Cigano na press konferenciji nakon borbe.

"Stipe je sjajan momak. On je oličenje sportskog duha. Divim mu se. Ovo je bila negova noć", rekao je Dos Santos i dodao: "On će nastaviti rasti i postati jedan od najvećih".

"Znao sam da on uvijek ide naprijed, odgovaralo mi je ići unatrag, bacao sam dobre kickove, zadnji ga je zabolio, mislio sam da mi dobro ide. Pomislio sam, sad moram krenuti, i onda se više ničega ne sjećam. To je tako u teškoj diviziji". 

Ovom je pobjedom Stipe izjednačio skor protiv Dos Santosa koji ga je sudačkom odlukom pobijedio 2014. godine nakon pet krvavih rundi.

"Moram pogledati borbu i vidjeti što se dogodilo. Planiram se vratiti što je prije moguće", poručio je Dos Santos.

 

 

 

 

Pročitajte više