Iako je Hannover mislima u Europa ligi, danas će dobiti Borussiju

INDEX i BetPlace.net svaki dan vam donose analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Jedan od najtežih zadataka za domaću momčad u ovogodišnjem prvenstvu Njemačke je dobiti Borussiu Monchengladbach. To je ekipa koja je treći gostujući tim lige ali koja je od svih primila najmanje golova u gostima, svega 8. Izuzetno su opasni iz kontranapada kada istrčavaju Reus, Hermann, Arango. Ekipa trenera Favre-a je u borbi za direktan plasman u Ligu Prvaka sljedeće sezone, a najveći protivnik im je Schalke.
U prošlim kolima Gladbach nije igrao na nivou igara iz prvog dijela sezone, a ispadanje iz polufinala kupa na penale protiv minhenskog Bayerna je bilo veliko razočarenje za sve pristalice ovog kluba. Imaju dosta mladih igrača u ekipi, ali koji su već stekli zavidno iskustvo na najjačim utakmicama. Igraju vrlo čvrstu obranu i teško im je zabiti gol. Posebno su opasni u situacijama kada protivnik izgubi loptu na sredini terena jer je kontranapad jedno od njihovih glavnih oružja. Jedan od najiskusnijih, Venecuelanac Arango je majstor za izvođenje prekida. Za ovu utakmicu Favre ima upitnog Hanke-a koji vuče ozljedu, a ukoliko on ne bude spreman vrlo je izvjesno da će njegovo mjesto zauzeti iskusni de Camargo.

Hannover je u četvrtak bio u Madridu gdje je imao prvi meč četvrtfinala Europske lige u kojem je ostvario povoljan rezultat. Primili su dva gola, ali i postigli jedan koji im daje nadu da se sljedećeg četvrtka zaostatak može nadoknaditi. Ponovo je gol postigao izuzetno neugodan po protivničku obranu Mame Biram Diouf koji je po ko zna koji put iskoristio sjajno Stindlovo dodavanje sa desne strane. Hannover je u velikoj borbi za mjesto u Europi sljedeće sezone. Ovogodišnje igranje u europi im je donijelo puno radosti, a ovosezonska priča se još nije završila. Dosta momčadi je u igri i svaki bod je od velike važnosti. Slomka nema bitan izostanak pred ovu utakmicu što znači da može računati na sve igrače.

BetPlace.net preporučuje:

Blizina uzvratne utakmice protiv Atletica iz Madrida koja se igra za četiri dana bi možda odvraćala od igranja na domaće u ovoj utakmici. Jedno je sigurno, ukoliko Hannover ne uspije u četvrtak nadoknaditi prednost protiv izuzetno jakog Atletica, njima će ostati još jedino prvenstvo da pokušaju uzeti europsku vizu za sljedeću sezonu. Slomka nema namjeru čuvati igrače za četvrtak, već najavljuje po njemu najbolju formaciju koju može suprotstaviti Favreu. Hannover je ekipa koja još niti jednom nije poražena na svom stadionu i jedina je momčad u ligi koja nije osjetila gorčinu poraza kao domaćin. Stadion je potpuno rasprodan što znači da se ponovo očekuje ogromna podrška domaćoj ekipi. Iako je nezahvalno igrati protiv tima kakav je ovosezonski Gladbach, ovdje dajemo prijedlog na Hannover.

Pročitajte više