Ibrahimović nahvalio Messija: PSG željan dokazivanja protiv Barcelone

Foto: AFP

SPEKTAKL je mala riječ za ono što nas večeras čeka na Parku prinčeva. Od 20:45 sati PSG će predvođen Zlatanom Ibrahimovićem pokušati iznenaditi svoj bivši klub Barcelonu. Katalonci su jučer doputovali u Pariz puni samopouzdanja, a nakon dugo vremena predvodio ih je "šef" Tito Vilanova.

"PSG nije samo Ibrahimović"

"Tito će biti na klupi. On je šef i presretni smo što se vraća", rekao je Vilanovin zamjenik Jordi Roura, koji je najavio dvoboj protiv PSG-a.

"PSG je fantastična ekipa za koju igraju fenomenalni igrači poput Pastorea i Lavezzija, Ibrahimovića. Brzi su i snažni, a imaju nekoliko iskusnih pojedinaca. Mi ćemo, naravno, nametnuti svoj stil igre, ali morat ćemo biti pažljivi. Nadam se da će se Jordi Alba i Xavi oporaviti, a hoće li igrati znat ćemo prije utakmice. Tito će odlučiti", rekao je Roura.

Dobri Ibra: "Zlatna lopta bi trebala nosi Messijevo ime"

Svi svjetski mediji posebno će motriti dvoboj između Messija i Ibrahimovića. Ibra je često govorio protiv čarobnog Argentinca, ali i bivšeg trenera Pepa Guardiole. No, Ibrahimović je uoči utakmice ublažio svoje stavove.

"Mislim da bi nagrada Zlatna lopta trebala biti preimenovana u Messijevo ime. On je najbolji igrač na svijetu, a je li najbolji u povijesti saznat ćemo kad završi s nogometom", rekao je Ibra, dok se Ancelotti nadovezao:

"Vjerujem u pozitivan rezultat. Osjećam da će sve biti dobro. Odlično nam ide u Ligi prvaka ove sezone i spremni smo za Barcelonu. Ako me pitate kako zaustaviti Messija, a što da vam kažem. Kako blokirati igrača poput Messija ili Ibrahimovića, to je nemoguće. Mi se moramo koncentrirati na svoju igru, a ne da se podređujemo protivniku. Dosta smo radili na defenzivi, a siguran sam da ćemo odraditi odličan posao i u napadu", rekao je Talijan.

Pročitajte više