Igor Pamić: Sretan sam što smo primili samo 6, a ne 26 golova

Foto: Hina

DAVNO netko na terenima HNL-a nije prikazao ovako uvjerljivu igru i posve ponizio protivnika kao što je to danas Dinamo  Istru. Maestralna igra Modrih rezultirala je s šest golova u mreži Istre, a moglo je i biti puno više što je potvrdio i trener Istre Igor Pamić, koji je nakon utakmice briljirao napresici:

"Završilo je 6-0, a ja sam zadovoljan. Zamislite kako je kad je trener zadovoljan nakon poraza 6-0, a moram biti jer je moglo biti i 26-0. Svi trebamo kod psihijatra. Baš smo nastradali. Na put sam poveo sve najjače što sam mogao. U Zagreb su došli svi koji su imali volje doći, pa čak i neki da se malo provozaju. Hajde, sad nam slijedi Rijeka, barem se kratko vozimo do Rijeke, u p.m."- nasmijao se Pamić te pokušao odgovoriti na pitanje kako se osjeća:

" Kako sam? Neću spavati još osam dana. Znate ono kako trener kaže da su njegovi momci najbolji? E, tako i ja kažem da imam najbolje momke, ali bi ih svejedno zamijenio deset, da imam lovu ". dovršio je Div iz Žminja.

S druge strane, Zoran Mamić i njegovo momci bili su naravno zadovoljni.

"Ovo je ohrabrujuća pobjeda pred derbi. Mi smo Dinamo i ne trebamo se nikoga bojati", rekao je trener Modrih i prepustio riječ svojim igračima.

 "Jako smo sretni zbog ove sjajne pobjede i mogu reći da smo svi više nego zadovoljni. Bili smo na nivou, odradili smo dobar posao i osvojili nove bodove koji su nam jako bitni kako se polako bližimo kraju sezone. Naravno, imamo još dosta utakmica i treba još raditi jer ništa nije gotovo, ali sigurno je da su nam ovakve igre i rezultati vjetar u leđa ", nakon utakmice rekao je  Arijan Ademi
 
A odlični Jozo Šimunović se i osvrnuo na predstojeći derbi u Splitu:
"Dižemo se iz utakmice u utakmicu, puno radimo i drago mi je što se to vidi na terenu. Ovo nam je još jedna bitna pobjeda prije odlaska na teško gostovanje u Split i zato smo sretni što smo danas slavili sjajnih 6:0. Ispunili smo sve zahtjeve, odigrali smo sve kako smo dogovarali tijekom priprema za utakmicu i mislim da svi skupa možemo biti zadovoljni i sretni. 
 
"Svi smo presretni nakon ovakve igre i sjajne pobjede jer smo dominirali od prve do zadnje minute. Imali smo niz prilika i na kraju mogli zabiti još golova, ali bit će dosta i ovih šest . U zadnje dvije prvenstvene utakmice imamo gol razliku 12:1 i puni samopouzdanja idemo na najveći hrvatski derbi sljedeći tjedan u Split ", rekao je dvostruki strijelac Duje Čop.
 

Pročitajte više