Index i GP1.hr donose vam ekskluzive iz svijeta Formule 1

Foto: AFP 

Suradnjom dvaju najjačih imena hrvatske Internet pozornice profitirati će ljubitelji cirkusa Formule 1 ili oni koji će to tek postati.

Suradnja se temelji na prijenosu specijaliziranih vijesti iz svijeta Formule 1 koje će za Index.hr osiguravati ekipa GP1.hr portala.

Najposjećeniji hrvatski portal Index.hr tako će osigurati još kvalitetnije tekstove iz najelitnijeg oktanskog cirkusa. GP1.hr je u dvije godine postao najposjećeniji hrvatski portal tematike auto-moto iako je specijaliziran samo za Formulu 1 i MotoGP.

Prema Google-u u 2012. ga je posjetilo 2.764.050 posjetitelja koji su  zabilježili 9.476.835 otvaranja stranica dok je prema Gemiusu redovno na vrhu liste specijaliziranih oktanskih portala. Uoči i tijekom nove sezone, Index.hr i GP1.hr donose vam fotografije i ekskluzive s lica mjesta.

"Index.hr uvijek je zainteresiran za kvalitetan i objektivan sadržaj što se od nas ujedno i očekuje. Kao lider na hrvatskom tržištu uvjek težimo sadržajima koji će dodatno oplemeniti ono što čitatelji traže. Kako je ovdje riječ o partneru koji ima ekskluzivu na sadržaj o Formuli 1 jasno je da smo pokazali interes. Ako dodamo da je suradnja inicirana od strane autoclick.hr-a kao našeg dugogodišnjeg partnera na području auto moto sadržaja, prihvaćanje suradnje bio je logičan potez"; rekla je direktorica Vana Šalov za Index.hr

"Suradnja s Indexom donosi novu dimenziju ljubiteljima F1. Uvijek nam je drago kada nas prepoznaju najjači na tržištu. Već dvije godine uz prijenose Formule 1 nastojimo ljubiteljima oktanskog cirkusa ponuditi i dodatne sadržaje poput GP1.hr. Ovom suradnjom dobivamo svi, a najviše veliki broj fanova Formule 1 kako u Hrvatskoj tako i u susjednim zemljama.“ rekao je Davorin Štetner, direktor Kreator grupe koja je i vlasnik portala.

Pročitajte više