Index nagrađuje: Osvojite karte za Davis Cup susret u Umagu

Foto: HTS

SVE je spremno za susret kvalifikacija za Svjetsku skupinu Davis Cupa između Hrvatske i Velike Britanije. Stadion Stella Maris u Umagu bit će od 13. do 15. rujna poprište prvog susreta naše Davis Cup reprezentacije na domaćem terenu u zadnje dvije godine.

Suparnik Hrvatske u ovom iznimno važnom susretu kvalifikacija bit će Velika Britanija, koju će predvoditi pobjednik Wimbledona i treći igrač svijeta Andy Murray. Hrvatski tenisači nestrpljivo čekaju priliku za uzvrat. Naime, u zadnjem zajedničkom susretu Britanci su odnijeli pobjedu sa visokih 4-1.

Izbornik Željko Krajan za susret je nominirao četvoricu igrača: Ivana Dodiga, Antonija Veića, Matu Pavića i Bornu Ćorića. Veliku Britaniju će, osim već spomenutog Murraya, predstavljati James Ward, Daniel Evans i Colin Fleming.

Davis Cup susreti uvijek izazivaju veliki interes teniske publike, pa se u Umagu očekuje i znatan broj naših i britanskih navijača. Veliki interes potvrđuje i činjenica kako će Davis Cupu prisustvovati i pripadnica uže kraljevske obitelji, vojvotkinja od Gloucestera koja često zastupa britansku kraljicu Elizabetu na važnim događanjima u inozemstvu. Uz vojvotkinju, na tribinama stadiona Stella Maris bit će i cijeli vrh britanskog teniskog saveza, predsjednik Lawn Tennis Associationa (LTA), Peter Bretherton, a najavljen je i dolazak velikog broja britanskih navijača.

Budite i vi dio velike podrške hrvatskim igračima! Iskoristite priliku i postanite peti igrač naše teniske reprezentacije. Sve što morate napraviti je poslati svoje ime i prezime na index.nagrada@gmail.com uz napomenu "Davis Cup".

Najbržih 50 čitatelja osvojit će karte za sva 3 dana natjecanja i doživjeti nezaboravno iskustvo. Karte se podižu u ticket officeu u Stella Marisu (na glavnom ulazu) u blizini centralnog stadiona na dan mečeva (petak,subota i nedjelja) od 9 ujutro.

Raspored susreta:

Petak, 13.9. - prvi pojedinačni susret u 11.00 sati (Nakon završetka prvog, slijedi drugi pojedinačni susret.)

Subota, 14.9. - susret parova u 14.00 sati

Nedjelja, 15. 9. - treći pojedinačni susret u 11.00 (Po završetku trećeg, slijedi četvrti pojedinačni susret.)

Više o meču Hrvatske i Velike Britanije na temi Davis Cup:

Pročitajte više