Index vas pita: Podržavate li ovakvu navijačku borbu protiv HNS-a?

Foto: Getty, Montaža: Index

HRVATSKI navijači bacanjem baklji na teren San Sira izazvali su prekid kvalifikacijske utakmice za Euro između Italije i Hrvatske u Milanu. Prije toga, kultnim stadionom odjekivalo je skandiranje kojim se veličaju ustaški zločinci.

Mnogi će reći kako su navijači to napravili kao prosvjed, ogorčeni pretvaranjem saveza i hrvatskog nogometa općenito u igralište jednog čovjeka i njegovih vazala, koje bira, postavlja i rotira na ključnim mjestima.

Još brojniji zavrtjet će po tko zna koji put kako su navijači "osramotili Hrvatsku pred cijelim svijetom", koji užasavajući se hrvatskih huligana piše o ratnoj zoni u Milanu.

Ali, samo oni koji su baklje bacali, znaju zašto su to napravili i mi ih pozivamo da to kažu, kao i da otkriju što su napravili prije ovakve vrste otpora, jesu li pokušli drugim metodama i kojim?

Njih, kao i sve naše čitatelje, pozivamo da odgovore na ta pitanja i svoje komentare na nerede u Milanu daju na Indexovom forumu u komentarima ispod ankete, kao i na našem Facebook profilu.

Vaše argumentirane stavove, kao i rezultate ankete, objavit ćemo večeras.

 

Pročitajte više