Inter opet kiksao, "Zebre" potopljene: Kelava skrivio penal i primio tri gola

Foto: Guliver Image/Getty Images

IVAN KELAVA skrivio je penal i primio tri gola u novom, jedanaestom porazu Udinesea ove sezone. U 19. kolu Sampdoria je u Genovi slavila sa 3:0. Susret su obilježila i čak tri isključenja.

Kelava je u 16. minuti skrivio penal, dobio žuti karton, a onda i gol. Eder je s bijele točke doveo domaće u vodstvo, a u 35. minuti Udineseov veznjak Allan isključen je zbog drugog žutog kartona. Nakon odmora Eder je povisio na 2:0, a u 62. minuti domaćima je isključen Soriano, no "Zebre" se nisu uspjele vratiti. Sedam minuta kasnije ostali su bez još jednog igrača nakon drugog žutog Gabriela Silve. Tri minute prije kraja Gastaldello je zabio za konačnih 3:0.

Sampdoria je na 12. mjestu Serie A sa 21 bodom, Udinese na 15. mjestu ima bod manje, a zona ispadanja je još četiri boda niže.

Novi kiks Intera, Kovačić požutio

U drugoj utakmici dana Chievo je na San Siru izvuklo bod protiv Intera 1:1. Gosti su poveli golom Paloschija u osmoj minuti, a izjednačio je Nagatomo četiri minute kasnije. U nastavku susreta Inter je pritiskao, no nije uspio još jednom svladati Puggionija.

Za Inter je cijeli susret odigrao hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić koji je u 41. minuti dobio žuti karton.

Pročitajte više