Islanđani puni samopouzdanja: "Moramo napasti Hrvatsku"

Foto: Facebook.com/footballiceland

LARS LAGERBACK nije udario tempo kakav je udario njegov kolega iz hrvatske reprezentacije Niko Kovač. Islanđani su u popodnevnim satima odradili trening na kojem nije prisustvovao samo napadač Ajaxa Kolbeinn Sigporsson, koji je dobio poštedu zbog iscrpljenosti.

> Lagerback: Ne vjerujem da Kovač ovako brzo može popraviti atmosferu u momčadi!

Lagerback je analizirao hrvatsku reprezentaciju, ali svi se pitaju što je Niko Kovač priredio za domaćina.

"Oni nemaju vremena za neke nove akcije i uvježbavanje što novi izbornik želi", rekao je Gylfi Sigurdsson.

"Mi moramo igrati onako kako mi to najbolje znamo. Moramo se postaviti čvrsto u obrani i igrati napadački nogomet. Svi smo uzbuđeni i radujemo se utakmici", poručio je veznjak Tottenhama.

"Mi se moramo fokusirati na sebe i svoju igru i sve će biti dobro"

Napadač Birkir Bjarnason također smatra kako Kovač nema dovoljno vremena za neka iznenađenja.

"On nije siguran tko će igrati, pa vjerujem da će promijeniti samo pripremu utakmice. No nas to uopće ne treba brinuti. Mi se moramo fokusirati na sebe i svoju igru i sve će biti dobro", rekao je Bjarnason.

Vratar Hannes Halldorsson vjeruje u pobjedu protiv Hrvatske.

"Optimističan sam! Svi jedva čekam početak utakmice. Mi smo pokazali sebi i drugima da smo dobra momčad koja se može nositi s bilo kojim protivnikom", poručio je Halldorsson.

Hrvatska će večeras odraditi još jedan trening, a sutra u popodnevnim satima reprezentacija putuje na Island, gdje će u petak odigrati prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za odlazak na SP.
 

Pročitajte više