Istra preokretom slavila protiv Lokomotive i pobjegla iz zone ispadanja

Foto: Hina

ISTRA je u 32. kolu HNL-a kao gost s 2:1 preokretom pobijedila Lokomotivu.
 
Ozljeda Radonjića, Doležal dobio dva žuta u prvih jedanaest minuta
 
Utakmica u Kranjčevićevoj pred 200 gledatelja počela je ozljedom Istrinog napadača Radonjića kojeg je žestokim prekršajem na sredini terena zaustavio Doležal u sedmoj minuti. Radonjić je u velikim bolovima napustio travnjak i završio u bolnici, a Doležal se na travnjaku zadržao još samo četiri minute jer je uskoro zbog udaranja laktom zaradio drugi žuti karton.
 
 
 
Iako je Istra s igračem više dominirala, Lokomotiva je povela u 32. minuti kada je Begonja, koji je ranije zamijenio Rukavinu, zabio s 40 metara nakon što je gostujući vratar Brkić napustio svoj gol kako bi izbio jednu loptu. Bio je to prvi Begonjin gol ove sezone.
 
Repić ovosezonskim prvijencem izjednačio, Gregov donio pobjedu gostima
 
Istra se vratila šest minuta kasnije preko Repića, koji je zamijenio ozlijeđenog Radonjića. Repić je iskoristio lošu reakciju domaće obrane i sa sedam metara neometan postigao, također, svoj prvi gol u sezoni. Zasluženu pobjedu Istri donio je Gregov udarcem glavom u 49. minuti. 
 
S ova tri boda Istra je skočila na osmo mjesto i pobjegla tri boda od zone ispadanja. Lokomotiva je ostala četvrta s bodom manje od trećeplasiranog Hajduka.
 
 
 
 

Standings provided by

Pročitajte više