James u utješnom zagrljaju superzvijezda: Rekli su mi da sam sjajan igrač

Foto: Screenshot

NAKON četvrtfinalnog poraza od Brazila u kojem je šestim golom praktički osigurao Zlatnu kopačku, 22-godišnji Kolumbijac James Rodriguez bio je neutješan.

Kamere svih svjetskih kuća snimile su njegov plač po posljednjem sudačkom zvižduku, a vrlo pohvalnim mogu se okarakterizirati reakcije Davida Luiza i Daniela Alvesa, koji su tješili mladića.

"Što mi je rekao David Luiz? Da sam sjajan igrač. Moram priznati kako je bilo stvarno nešto utješno u činjenici da me okružuju i grle najveće svjetske zvijezde. U jednom djeliću duše osjetio sam se sretnim", rekao je Rodriguez nakon susreta.



"Pomogli su mi da podignem glavu i kažem kako sam ponosan na sve što smo napravili na ovom prvenstvu. Zahvaljujem svim kolumbijskim navijačima na podršci. Bilo je ovo sjajno putovanje", dodao je vjerojatno najbolji igrač SP-a 2014.

"Naravno da će tuga uvijek ostati prisutna jer smo istinski srušiti nove rekorde i ući među četiri najbolje momčadi na svijetu. Dali smo sve od sebe, ali igrali smo i protiv iznimne momčad. Nemamo si što predbaciti".

"Zašto onda plačem. Plačem jer smo uistinu dali svoj maksimum, ali on večeras nažalost nije bio dovoljan. Muškarci isto plaču, kad su sasvim potrošeni".

 

 

Pročitajte više