Janica: Ostaje "ali", htjeli smo to zlato!

Foto: Getty Imges / Guliver image, Hina 

DESETA olimpijska medalja stiže ovih dana u vitrine obitelji Kostelić. Ivica je osvojio svoje četvrto olimpijsko srebro, ponovo u superkombinaciji, a ostalo je kući donijela Janica. Danas se najveća sportašica od osamostaljenja Hrvatske tresla u cilju staze Rosa Hutor.

"Treba se podijeliti u familiji, ha-ha...Nisam sigurna, ne vodim statistike, no vjerujem da nema puno obitelji s toliko medalja", rekla je nakon utrke za HTV.

"Spust je bio ključ, znali smo da Ivica ima problema u slalomu i da mora odraditi pravi spust. To je bilo važno. Očekivalo smo to zlato i ostaje jedno "ali". No, ovo je velik uspjeh. Ivica je bio jako nervozan prije slaloma, puno je od sebe očekivao. Znali smo koliko to želi, ali vjerujte, osvajati srebra u kontinuitetu na Igrama, to ne može svatko. Gledala sam utrku u cilju s Natkom, bila sam manje nervozna od tate i Ivice, jer sam i sama bila u takvoj situaciji i lakše to mogu podnijeti. Razumijem emocije koje danas Ivica živi, sretna sam i ponosna", kazala je nakon utrke.

Pročitajte više