Jedvaj potpisao s Dinamom na 7 i pol godina: "Sretan sam što ću dugo godina nositi najdraži dres"

Foto: Branimir Boban/Cropix

TIN JEDVAJ potpisao je ugovor s Dinamom na 7 i pol godina, odnosno 17-godišnji branič boravit će na Maksimiru sve do 2020. godine. Jedvaj je prije dva mjeseca pozvan na seniorske pripreme u Tursku, a tamo je zadivio Krunu Jurčića koji mu je dao priliku u prvoj postavi Dinama.

"Naravno da sam sretan i ne znam uopće kako bih opisao svoje osjećaje. Prije par mjeseci sam prvu momčad gledao na televiziji i kada je došao poziv da idem na pripreme sam bio presretan, a nisam mogao niti pomisliti da ću tako brzo početi igrati. Radio sam punom parom na pripremama i otkada smo se vratili, slušam trenere i suigrače te osjećam kako napredujem iz dana u dan. Što se tiče ugovora, rođen sam u Zagrebu, došao sam u Dinamo sa 11 godina i to je moj klub te sam oduševljen što ću još dugo godina nositi meni najdraži dres", rekao je Jedvaj, a prenosi Dinamova službena stranica.

Jedvaj spreman za Hajduk: Bolji smo od njih!


Jedvaj će u nedjelju odigrati svoj prvi derbi s Hajdukom.

"Nemam tremu! Bila je mala uoči prve utakmice na Maksimiru. Bit će prava utakmica i nadam se odličnoj atmosferi. Imamo osam bodova prednosti, prvi smo i želimo već na Poljudu napraviti veliki korak prema naslovu prvaka, ali sigurno nam neće biti lako. U svakom slučaju, nadam se dobroj i sportskoj atmosferi te kvalitetnoj utakmici i neka bolji pobjedi; ja sam uvjeren da smo to mi", rekao je Jedvaj, kojeg je pohvalio i sportski direktor Dinama, Zoran Mamić.

"Do prije dva mjeseca je bio igrač naših juniora, priključili smo ga prvoj momčadi i brzo je svojom kvalitetom i pristupom opravdao povjerenje. Već po prvim nastupima se vidi kako će biti izuzetno kvalitetan igrač i to je naš put; priključivati igrače iz naše omladinske škole. Isto tako, pohvalio bih našu omladinsku školu jer osim Tina s nama su i Jozo Šimunović, Marko Kolar, Fran Brodić i stalno dolaze novi igrači tako da svakako zaslužuju sve pohvale", rekao je Mamić.

Pročitajte više