Jones: Mene Sonnen neće stalno bacati na leđa, nisam mu ja Anderson!

Foto: Fightsite

IZNIMNO zanimljiva borba za UFC-ovu titulu prvaka u poluteškoj kategoriji između Jona Jonesa i Chaela Sonnena nam je sve bliža, a mnogi primjećuju da posljednjih dana Američki gangster nije toliko glasan kao što je običaj u tjednima prije njegovih nastupa.

Kao da su izostale njegove brojne provokacije, a to dio njegovih fanova ipak očekuje. Zbog čega je to tako, odgovora nema, možda su se Jones i Sonnena zaista sprijateljili tijekom višetjednog boravka u The Ultimate Fighter kući.

Potpuno neočekivano, gotovo da je glasniji Jones koji se nije libio otkriti da o svom protivniku kao o borcu i nema baš najbolje mišljenje.

"Fanovi su najbitniji u ovom sportu i upravo zbog toga će se održati meč između mene i Sonnena, jer su oni to htjeli. Chael često puno priča, al to je zapravo jedino što može. Puno toga izjavi, ali malo toga će se netko sjećati nakon određenog vremena. On je prilično slab, čak i tapka prije nego što mu je netko napravio zahvat. Da ga uhvatim jednom rukom za vrat i počnem gušiti, vjerojatno bi i zbog toga tapkao", uvjeren je Jon.

"Sonnen jako puno priča o sebi kao o velikom prvaku, ali u to ni on sam ne vjeruje. Upravo zbog toga nikad neće osvojiti pojas prvaka, jednostavno nema dušu i srce pravog ratnika. On je možda dovoljno snažan da me baci u parter, ali i to tek trebamo vidjeti. Neće mene sigurno bacati non stop na leđa kao što je to činio Andersonu Silvi. Očekuje ga razoran poraz", uvjeren je Jones.

Pročitajte više